Dante couture haarverlengingssysteem

Makkelijk en snel binnen 1 minuut in te zetten!

Betoverend haar in een ogenblik!

Dante Couture is een haarverlenging systeem met een onzichtbaar draadje waar u zelf binnen 1 minuut uw haarverlenging mee kunt creëren. Dit resulteert in prachtig volumineus en /of lang haar binnen een minuut.

Eenvoudiger kan het niet!

Bij Dante couture is geen weaving of clip nodig

Doordat het gewicht van uw eigen haar bovenop uw Dante extensions ligt, wordt alles mooi op zijn plaats gehouden.

U kunt kiezen uit verschillende lengtes en meer dan 20 prachtige kleuren die perfect aansluiten met uw persoonlijke haarkleur.

Doordat uw Dante Couture extensions uit 100% human hair bestaat kan u het naar eigen wens zelf stylen met fohn, styltang of krultang.

Het Dante-effect in 1 minuut

Stap 1
Zet de Dante extension op je hoofd

Stap 2
Trek de haarlokken over de Dante en breng in model

Op maat gemaakt

In onze salon bepalen we samen met jou de lengte en de kleur van de Dante couture. We bestellen de Dante vervolgens en hebben ze dan binnen 2 werkdagen in de salon. De haarverlenging wordt voor jou op maat gemaakt en blijft daardoor goed zitten. Het in model knippen,snijden van de haarverlenging is gratis en zorgt voor een een mooi eindresultaat. Natuurlijk helpen we je de 1e keer bij het inzetten en modelleren zodat je het de volgende keer zelf kunt doen. Heb je slag van jezelf? De krulversie met grove krul is verkrijgbaar in 1 maat (circa 35 cm).

Prijzen van de Dante Couture 30 cms - € 192.00 / 42 cms - € 240.00 / 52 cms - € 299.00. Deze prijzen zijn inclusief knippen, snijden, modelleren.

Interesse?

Kom gewoon eens langs voor verdere informatie en bekijk de verschillende kleuren.